25 tammikuuta 2013

Tehokas treenipäivä takana. Vuokkosilla evl:llä läpi siellä täällä palkaten. Zetassa olisi halunnut vain istua. Korjaussarja kierroksella tämä onnistui. Seuruussa oli tänään huono päivä ja taas saatiin palata vanhojen ongemien pariin.

Ruudussakin ajautui hieman ulos, mutta korjauskäsky toimi.  Luoksetulon stoppi käsimerkillä ja se oli hitsin hieno pomppula-ajatuksia herättävästä pohjasta huolimatta.

Ohjatussa teki kivan merkin. Nyt on jäänyt pieni niiaus, kun varmistaa pallottomuuden merkillä. Hyppynoudossa ponnisti takaisin hassusti ja hyppäsi tosi lähelle.  Luovutusasentoon tulo vähän kärsi tästä. Tunnarissa vääriä, seikkailua ja mitä kaikkea... sen sijaan kaket teki hyvin.

Illaksi suunnattiin Jessican koulutukseen. Aloitettiin paikalla oloila. Vieras humiseva halli ja melko vieras vieruskaveri. Hyvin istui, mutta vierelle palatessa tuli tassun liikutus. P. Makuu. Vähän kieroon taas alas. Oli ollut levollinen ja hyvin paikoillaan.Hyvin ylös.
Treenivuorolla tehtiin, yllätys yllätys, tunnaria ja seuruuta. Tunnarissa palattiin haistelutreeniin ja ongelma näyttäisi olevan maltti. Jos ei heti löydä, niin palaa pinna ja napsiminen alkaa. Tein tätä treeniä vielä illalla kotona ja kerran nätisti poistin kapuloilta, kun eka napsaus tuli. Lamppu syttyi päässä ja teki hienosti hommia.
Seuruussa esitettiin hienosti kaikki virheet. Hyviä ajatuksia siitä, kuinka tässäkin jälleenkerran voi olla mustavalkoinen. Tästä alkaa taas projekti seuruu "kesäkuntoon"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti