25 maaliskuuta 2013

Projektia, projektia..

Projekteja kesää kohti. Meilläpä onkin kaksi. Seuruu kesäkuntoon ja flikat myös. Lisätty  jälkimmäisen takia liikuntaa. Käytännössä anti-aamuvirkku on yrittänyt pidentää arkisinkin aamulenkkiä korttelista vähintään puolen tunnin lenkkiin. Juoksukausi tuli avattua flunssakauden jälkeen. Vähän on halkaise kallosi menoa paikka paikoin, mutta usko kevääseen on vahva.

(c) Sirpa Saari

Seuruun kotitreeneissä ollaan keskitytty pään oikeaan asentoon. Tälläistä nillittämistä se toko parhaimmillaan on. Muutamia kikkakolmosia olen kehitellyt, jotta onnistumisia saadaan poimittua. Jos Rottalainen on namien suhteen vähän nirppanokka, niin lelujen suhteen päinvastoin. Yhdet olkkaritreenit treenattiin vessapaperirullan hylsyllä. 
Muuten teemana on ollut Routalle aivohikeä. Perjantain kimppatreeneissä tehtiin temppurata ja sunnuntaina itsekseen jatkettiin zetan kuuntelutreenillä. Muuten meneekin pallon heittelyksi...

Ohjaaja ei tajua, onneksi leluja on tunkettu taskut täyteen! ; P

Jälkikausi on kohta ovella. No ihan ei ikkunasta katsoessa tuu mieleen, mutta on se. Vähän huolestuttaa, kun uudet sivulle luovutukset meni näyttökokeen tasamaanoudon treenauskerroista vähän epävarmaksi. Suhteellisen uusi juttuhan sivulla luovuttaminen ohjatussa& tunnarissa on. Puntaroidaan nyt muutenkin kokeissa käymistä. Keväällä vai vasta tokon sm:ien jälkeen, jolloin olisi itselle varmaan helpompi jättää toko sovinnolla "tauolle". Tuskinpa kunnolla pystytään tokosta taukoa pitämään... Kopa on kyllä sitä mieltä, ettei meidän tarvitse mitään pk-puolen kokeita ajatellakaan, sen verran luonnikkaasti tökkii kalenterin avaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti