20 toukokuuta 2015

Äly ja väläys

TKK:laiset pitivät viime viikolla Rymättylän alakoululaisille toko/tottis-näytöksen. Yllytyshulluina oltiin toki mukana. Villleimmät ideat jäivät toteuttamatta ja treenejäkin ehdittiin tehdä vain kolme. Ihan käsikirjoituksen mukaan ei mennyt. Toisessa esityksessä tiimi äly ja väläys halusivat vaihtaa ohjaajaa ja sen mukaan kävivät rivistä poimimassa tunnarikapulan.  Jos eka esitys menee oikein, niin ei kai toisessa voi enää onnistua. ;D Todella hyvä häiriötreeni kuulutuksineen ja lapsiyleisöineen. Olen kyllä tosi ylpeä pikku koirastani, joka pystyi hyvin tekemään   yhtäaikaisia liikkeitä kaverin kanssa ja silti keskittymään omaan tekemiseensä. On se mainio kaveri.



Valmistautuminen on sm-kisoihin alkanut ja viikkoihin ei enää muiden lajien treenejä ole mahtunut. Sunnuntaina päästiin tekemään kisamainen, mutta siellä näkyi näytökseen treenaminen. Se oli pääasiassa vauhtiliikkeitä sitä tunnaria lukuunottamatta...
Yleiseen fiilikseen olen kuitenkin tyytyväinen. Ehdimme kyllä saada kursittua kokonaisuutta kasaan. Häiriötreeneihinkin on vastanut juuri niin kuin pitääkin. Ruutuunkin kiihdytti vain vauhtia. :) Ja jos ei ehditä, niin ei se mitään. Hyvällä fiiliksellä, ilon kautta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti