24 maaliskuuta 2011

Keravaa & hammaskalustoa

Heihei, terävät naskalit! Ei tuu ikävä. Alakulmurit lähti kerralla napsahtamalla, yläkulmuritkin toivon mukaan lähtee kohta, koska uudet puskee rinnalle.   Tosiaankin sunnuntaina lähti molemmat alakulmurit, joten siinä taisi olla selitys T-treeneissä käväisseelle epävarmalle kapulan nostolle. Muutenkin tarvitaan enemmän hakumatkalle voimaa. Annetaan hampaiden vaihtua ja palataan noutoihin kohtapuolin.

Keravan treeneistä vielä. Sivulle tuloihin olin itse tyytyväinen ja otettiinpa pätkä seuraamistakin, jos sitä muutamaa askelta nyt uskaltaa sellaiseksi sanoa. :D Kaukoissa hieman pyörii, mutta en ole siitä huolissani. Pääasiassa kuitenkin ne takajalat pysyi paikoillaan. Seiso stoppiin saatiin hyvä vinkki Riitalta. Merkaan sen naksulla ja sillä tavalla olenkin saanut jo sen lennokkaan peruutusmoodin pois. Olisihan se toki näyttävää, jos koira stoppi käskyllä peruuttaisi lähtöpaikalle. Ei ainakaan tulisi ylimääräisiä askelluksia eteenpäin.

Loppukuulumiset kuvien(sori, kännykamera laatua) muodossa. Rakas aviomieheni yrittää luoda meille takapihalle treenitilaa, vaikka kaukaiselta haaveelta se vielä näyttää..
Tarkkailuasemissa
Kohtakohta..

hauks ja bordercollie kuvasta pois..


Johtoporras valvoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti