02 toukokuuta 2011

Koska on kivaa mennä vauhdilla

 Tänäänkin koirien treenien teemaksi tuli vauhti, koska se on Kivaa!
Aamupäivä touhuttiin pihalla puutarhatöissä ja koiratkin aktiiviserasivat mukana. Reippaita työläisiä, jotka auttavat, vaikkei apua aina kaivattukaan..

Treenailut tehtiin koko perheen voimin. Retkeiltiin sunnuntain kunniaksi pois kotimetsistä ja käväistiin tekemässä jäljet Oivalle & Roudalle. Routa ja Tape pääsivät autossa odottelun jälkeen treenamaan tokoa. Routa sai aloittaa ja olikin ihan liekeissä. Vauhdilla ruutuun lelulle. Hetsii-treenit ei menneet hukkaan. Vauhtiteemalla jatkaen pentuluoksetuloon, jossa tulikin kipinät kintuista lentäen. Riehumisten jälkeen rauhoitettiin namipalkalle seuraamaan ja kaukojen asentoja jumppailemaan. Lopuksi vielä loppuleikit The Haisulla, joka muuten olis taas pesun tarpeessa. :D

Tahvollakaan ei vuodet näkyneet näissä treeneissä. Ruutuun hullun kiilto silmissä ja luoksetulossa tuli kovempaa kuin koskaan. Stoppeja myöskin, mutta ei sekoitettu niitä tähän luoksetulovauhtiin. Kauniiksi lopuksi vielä maahanmenoja. Molempien koirien kanssa taas kerran hyvän mielen treenit. Toko on vaan niin kivaa. :)

Ennen jälkien ajamista käytiin vielä metsässä lenkillä. Huono olen katsomaan kelloa, mutta jälkien ikä taisi olla 1,5-2h. Mittaa jäljellä oli n. 100 metriä. Roudan jäljelle meno oli kuin oppikirjasta ja työskenteli kiitettävästi. 

Päivän päätteeksi vielä Oivan kanssa juoksulenkki ja sieltä suoraan lämpimään saunaan. Sunnuntait.<3

Taas tälläinen erinomaisen lyhyt filmatisointi. Kamerat vaan tuntuvat välttelevän yhteistyötä meidän kanssa.
http://www.youtube.com/watch?v=sfB_wtECHNs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti