08 elokuuta 2011

Tokopäivitys

Mulla on kesäflunssa, mutta pientä tokoilua on silti viritetty. Kauhean kauaksi en kotipihasta jaksanut raahustaa. Näistä huolimatta, hyvät treenit!

Tahvo on ollut hyvällä tuulella ja temppujen lomassa menee maahan häntä heiluen. Lisäksi torstain ohjelmaan kuului palkattomuustreenit. Kisaliikkeenä kaukot, luoksetulon loppuosa ja zedari. Zedarissa tuli hiukan kääntyilyä, muuten oikein hyvin. Perjantaina sitten tunnari, asennot suorapalkalla ja pysymistreeninä sekä kaukot ilman käsimerkkejä.

Routasen vauhtinoudot ovat palautuneet entiseen malliin. Olen palannut takaisin lelupalkkaan. Torstain ja perjantain treenit ovat keskittyneet luovutusasentoon kapulan kanssa. Pitää kapulaa tosi nätisti. Eka koira, jolle olen saanut asian myytyä kerrasta. Eikä varmaan johdu siitä,että aikaisemmat koulutettavat ovat olleet staffeja? :D
Kaukojen tekniikkaa ollaan hinkutettu. Perjantain eläinkokeena testattiin avo-kaket. Toimii. Seuruuta sekä liikkeenä että pelkällä sivulla ololla. Jonain päivänä tehtiin myös jäävien asentoja. Inspiroiduttiin kadoksissa olleesta narupallosta treenihetken verran, joten ne treenit jäi kirjaamatta oranssiin kirjaan.

Sunnuntaina temppuiltiin ja hetsattiin. Kaikki koirat saivat osallistua näihin treeneihin.  Kateudessa on voimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti