19 syyskuuta 2011

Treenaa, treenaa

Torstai:
Paikkana nurtsi matkalla emännän liikuntaharrastuksiin. Seuraamista erinomaisesti ja vähemmän hyvin. Palkkoja eri kohdasta. Jääviä pentumaisesti peruuttaen. Hyvä erottelu! Yhden oman tikun hakemista ja loppuun vielä sivulle tuloja leikin kautta.
Perjantai:
Tokoilua sisällä/pihalla. Seuraamisen asenne-treeniä, superia! Liikkeestä istumista peruuttaen edelleen ja nopeuskin on taas kohdillaan. Tein vielä ne kaksi muuta jäävää, jotta ei unohdu. Ruokakuppia ennen oli vuorossa paikalla makuu.
Lauantai:
Asenne-tokoilla jatkettiin. Seuraaminen oli sellaista ylitsepursuavaa menoa. Sitä saa, mitä tilaa. :) Noudoissa oli ihan räjähtävä. Jäävissä erityisesti stopit oli todella nopeita. Nämä kuin saisi jollain ihmeellä pysyväksi olotilaksi. :)
Sunnuntai:
Aamu aloitettiin tkk:n kentällä ja siitä esineruutuilemaan, joka ei sitten mennyt ihan putkeen. Kiitos Elinalle vinkeistä. Kentällä teimme hyppyä ja hyppimistähän Rou on omaehtoisesti jo ehtinyt harjoittelemaan kotona. Noudossa oli tosi kiva. Tehtiin taas vaihteeksi apuheitolla pidemmältä matkalta. Palautus tuli ns. korvat lanassa kovaa. Seuruu oli eloisaa ja näkyy selvästi,että viimeaikoina ollaan tehty sekä asennetta & häiriötä. Nyt vahvistettiin korrektimpaa tyyliä. Liikkeestä istu on edelleen ärsyttävä, joten treenattavaa riittää.
Illalla kävin vielä hakemassa hyvän mielen jäljeltä. Eka keppi oli heti 15 metrin päässä ja skarppasi siitä kunnolla. Jäljellä oli keppejä kolme. Viimeiseltä oli tarkoitus antaa loppupalkaksi jauhelihaa. Virheellisesti olin tunkenut sen puolihuolimattomasti pestyyn eväsrasiaan, jossa oli ollut emännän superherkullinen marjarahka. Paimennulikka oli hiukan erimieltä rahkan herkullisuudesta ja irvisti jauhelihalle. Onneksi palkaantuu kepeistäkin. Leikittiin sitten vikalla kepillä autolle asti, josta onneksi löytyy aina pallo. Staffit oli sitä mieltä,että ruokaa se on rahkalta haiseva jauhelihakin. Ei siis tarvinnut unohtaa sitä mädäntymään autoon, kuten minun muistillani olisi saattanut käydä...

Tapse on saanut tehdä silloin tällöin pientä tokoilun  tynkää. Seuraamista, kakeja, tunnaria etc. Niin vähän,ettei kokeisiin oikeasti ole asiaa, mutta toisaalta niin vähän,että on aina ihan superhyper-motivoitunut tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti