21 lokakuuta 2011

Hyvä treeni, parempi mieli

Torstai toivoa täynnä. Aurinko paistoi ja vapaapäivä. Aamupäivällä käytiin syksyn raikkaassa metsässä ja mustavalkeet juoksivatkin räkäposkella.Iltapäivällä käytiin Rouhean kanssa kentällä ja tottakai noutokapula jäi kotiin. Loistofiiliksen kanssa kotiin.
Seuruu: Lelulla ja naksulla. Alkuun muistuttelut käännöksistä, mitä siis ollaan lähipäivinä kotona hinkattu. Tosi hyvin paikallaan ja pidemmässä pätkässä. Ilme, vire, tekniikka. Kaikki kerrankin samassa paketissa. Tämän takia jaksaa treenata. :)
Jäävät: maahanmeno ihan supernopea, seisomisen sekoitti ekalla kerralla istumiseen, mutta sitten muisti jo kuunnella. Seisomisen voisi joskus hinkata suoremmaksi, mutta nyt tyydytään tuohon loistavaan suoritusnopeuteen.
Luoksetuloa leikkinä ja pidemmältä matkalta. Pidemmältä matkalta törmää, vaikka auttaisi käsiavuin?Lyhyeltä matkalta tulee ok, kun ei kerkeä kiihdyttämään älyttömyyksiin. Naksuteltiin erikseen korrektia eteen istumista peruutusten kautta.
Paikalla makuu vikana. Vähän katseli ohikulkijoita. Asento oli hyvä. Tästä rauhallinen ja pitkäkestoinen namipalkkaus. Loppuaika sitten leikittiin ja tehtiin muutama temppukin.

Ja aina parempi perjantai Kupittaalla. Teki tosi hyvällä asenteella töitä, mitä nyt paikallaanolon palkkaustilanteessa häröili. Mutta koko treeni meni ihan täysin suunnitelman mukaan.
Seuruussa samaa kuin torstaina. Toimii. Jäävistä molemmat peräkkäin, varmuudeksi muistuttelua seisomisesta vapaamuotoisesti edestä. Pidettiin tauko ja jatkettiin noudoilla(m&iso puu) ja merkillä. Loppuun paikalla makuu. Routa oli koko treenin tosi railakas ja vire oli aika katossa, mutta parempi aina näin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti