22 lokakuuta 2011

Kisamaista palkkailua ja metsätreeniä

Aamulla jäljellä ja esineruutuilemassa. Tällä kertaa esineet hyvin. Tämmöstä treeniä tarvii tehdä lisää! Jäljellä mentiin vaikeuksien kautta voittoon ja loppujen lopuksi takaisin reitillä ja ilmaisee kepit kyllä, jos vain kohille osuu. Alkuun meni selkeästi väärille jäljille ja kävi siellä reissulla toisen kerrankin. Ilmeisesti on vain vähän liian vaikeita vielä nuo vähän enemmän käytetyt alueet.  
Iltapäivällä tsekkasin vielä alokasluokan kisakunnan. Erona  reilu 2,5 minuutin paikalla olo ja liikkuriton suoritus. Eikä kyllä tuon perusteella voi jättää menemättä kokeisiin. Kuprut tuli kyllä, remmi seuruussa väisti yhdessä kohtaa remmiä, mutta korjasi itsensä sen jälkeen tiiviiksi. Luoksetulossa varasti ja seisomisessa hypähti ilmaan käskystä niin paljon,ettei ollut lähelläkään suoraa linjaa. :D Testauksen jälkeen treenattiin näitä vähän lisää ja  puun kierroilla stoppeja.

Staffit oli rapaamassa itseään pitkällä metsälenkillä Aivan mahtava syysilma aamun harmauden jälkeen. Olisi pitänyt olla kamera mukana. Koirista olisi saanut loistavia kuvia ilta-aurinkon valossa. Paljon sitä ehtii tekemään vapaapäivänä, arkena pimeä tulee liian pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti