07 lokakuuta 2011

Teinikoira

Käytiin Haunisissa tottistelemassa ja tokottelemassa. Kiitos taas Elinalle seurasta. :)
Luoksetulot ja seuruukin meni hienosti. Seuruuta teki sekä namilla ja lelulla. Vielä pitää hitsata käännöksiä yhtenäisiksi. Helposti teen hidastuksen, kuten Tahvon kanssa ja Rou taas meinaa,että se tarkoittaa pysähdystä. Ohjaajan pitää siis skarpata.  Aa-estekin tehtiin taas. Sen ylityksessä ei varmasti tule mitään ongelmaa. Loivalla aalla loikkaa sinne melkein harjalle ja alastuloa tehtiin(onneksi!) varmuuden vuoksi vedätyksellä.
Toisessa setissä teinikoiraa alkoi jännittää. Viereisellä kentällä mesos sakemannit ja niiden ohjaajat. Muutama käsky oli sellainen,etten mä varmaan saisi edes sellaista ääntä kurkusta lähtemään. Sitten vielä tiellä kulki isoja mustia rotikoita tms. Teki kyllä siitä huolimatta töitä, vaikka välillä yritti seurata sen hetkistä jännäilyä turvallisemmalla puolella eli oikealla tai vähän poikittaen. Tehtiin jäävät ja pysähdykset meni hyvin, vaikka seuruu välillä rakoili. Käskyt kuitenkin hyvästä kohdasta. Niin paljon ei kuitenkaan jännitä,etteikö namit ja leikki kelpaisi.
Tarkoituksena on ensi viikko pyhittää häiriöhin. Keskiviikkona tkk:n kentällä pitäisi olla paljon "pelottavia otuksia", joten mennään sinne sitten tekemään puppy-juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti