27 lokakuuta 2011

Unohduksia

 Keskiviikko:
Taas aloluokkaa läpi. Tällä kertaa häiriökäskyttelin itse. Ilmeisesti vihjeet on sille hyvin selkeitä, koska molemmissa jäävissä sain sen menemään lankaan. :o Muuten hyvällä asenteella tehdyt treenit, mitä nyt luoksetulossa taas pitkästä aikaa juostiin pahki, vaikkei vauhtiluoksetuloa ole tehty pitkään aikaan. Routa, mitä ilmeisemmin päätti,että ois selkeesti aika... Makkaranpalat namina oli kyllä taas huono veto. Kyllä ne söi, muttei ne kunnollinen palkka ollut. Leikkiminen oli ihan pop, varsinkin kun lopuksi sai rällätä kentältä löytämänsä frisbeen kanssa.

Torstai:
Mikä hyppy? Viime viikolla tehtiin ja silloin sujui hyvin. Nyt kiersi tokohypyn ja sitten ei meinannut lähteä hyppimään ollenkaan, kun kiertäminen ei käynyt. Ollaan tehty enemmän pk-kentän leveämpää hyppyestettä, joten siinäkö nyt syy? Tehotreenaukseen joutuu tämä. Saatiin kyllä onnistuneita toistoja ja päästiin tekemään kokonaisena liikkenäkin. Mutta näin kokeen alla olisi ihan kiva, jos onnistuisi ekalla toistolla. Tästä kyllä juteltiin kotimatkalta. Ainakin Rou kuuntelee tarkasti takaboksissaan, milloin kirotaan kanssa-autoilijoita ja milloin puhutaan siitä.
Seuruu ja jäävät meni ihan superisti. Luoksetuloa otin selkeillä avuilla ja ei törmäillyt tänään. Noudossa sen sijaan oli porsas ja nytkähteli heitosta. Aa:ta kiipeiltiin ja se sujuikin hyvin sekä meno että paluusuuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti