12 marraskuuta 2011

Torstaina tehtiin pikaiset tokot myöhäisen iltalenkin yhteydessä.. Pysymistä, stoppeja, luoksetuloa & seuruuta. Tosi kiva fiilis oli. Ja tottakai se tunnarikin piti tehdä päivällä, sen Tapekin pääsi tekemään. Ruuduun paikkaa treenattiin myös.

Perjantaina sukutreffien jälkeen mentiin hallitreeneihin. Paikka istumisen kanssa saa tehdä töitä, samoin makuun mielentila ei ollut hyvä. Sen sijaan seuruussa oli asennetta eikä häiriöitynyt yhtään. Luoksetuloa ei tehdä enää kiertojen kautta, ei vaan toimi. Sen sijaan luoksetulossa toimii, joten mitäs sitä turhaan treenamaan ylimääräisiä.  Ruudun paikkatreeni meni nyt iloisesti läpi. Hyvin nukuttu yö oli tehnyt ihmeitä. Lopuksi siellä oli pallo odottamassa. Metsku otettiin loppuun kivana fiilistelyliikkeenä.

Lauantai meni vauhdilla ja loppujen lopuksi treenit tehtiin Myllyn parkkiksella. Mukana arvostelevista silmistä kriittisin, rakas aviomieheni. Olin ihan fiiliksissä hyvin menneestä seuruusta. Käännökset olivat niin hienot. Totta silti,että onhan se vähän tiivistä.. Näiden lisäksi tehtiin luoksetuloja ja kakeja. Kaukoissa palkka avustajalta ja luoksetulossa hylkäsin ekan stopin liikojen pomppujen takia. Toinen stoppi-yritys oli sen sijaan jo laadukasta työtä.

Kuva Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti