08 marraskuuta 2011

Tunnareille omistettu viikko

Viimeiset kaksi viikkoa omistettiin niin hyvin ekoihin kokeisiin valmistautumiselle,että nyt on ihana päästä tekemään "oikeaa" tokoa. Aloitettiin siis tunnarista ja tauon aikana on selkeästi syttynyt lamppu päässä. Toistot oli 2 x pelkkä oma, 2 x oma ja 50 muuta kapulaa, 1 x oma ja vieraat liki rivissä. Yksi virhe sattui ja nappasi 51 kapulan joukosta väärän ajattelematta, sen jälkeen hiffasi juonen päästä taas kiinni ja nenä teki töitä. Tämän lisäksi seuraamista, joka oli todella jäätävän hyvän oloista. Palkkana oli palkinnoksi saatu motivaatiopatukka, joka oli mun epäilystä huolimatta Roudan mielestä hurjan kiva. Enpä olisi kaupasta osannut itse sille tuommoista lelua valita.
Tahvokin sai tehdä merkkiä, seuraamista ja tunnarin, joista jälkimmäinen ei enää kanna Tapellakaan nimeä tunari. ;)Tunnarinkin osasi kuin vettä vaan ja haki oman sieltä viidenkymmenen muun joukosta. Tosin sen tyyli on juosta kapuloiden päälle vauhdilla.. :D

Tiistainakin oli  taas Tapenkin treenipäivä. Se sai näyttää Roudalle mallia, miten ruutuun kuuluu mennä ja luoksetulo tähän perään liikkeenä, aika pätevää.  Routa treenasi ruutua ja paikka vaatii vielä huimasti treeniä.  Jatketaan kuitenkin näyttöruutu/leluruutu-taktiikalla, vaikka tänään ei treeni mennyt ihan niin kuin oli suunniteltu. Nouto sujui kivasti ja aa:n yli kiipeilee kyllä. Tänään sai tehdä siinä noudon palautuksia patukan kanssa. Seuruu oli ihanan kuplivaa ja iloista. Käännökset menee tällä vireellä hyvin.  Tein seuraamista vielä illalla kotipihalla ja palkkasin naksu-pallo systeemillä, jolla sain näppärästi palkattua käännökset.  Luoksetulossa kikkailin päivällä ja koitin takapalkkaa pysäytyksiin, mutta iltatreeneissä totesin,että mitä turhia. Sehän toimii ihan perinteisellä systeemilläkin ja on muuten sikamakee!! Tunnarikin jäi iltaan ja pimeällä päädyin vain oman piilotukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti