08 joulukuuta 2011

Koulun pihasta löytyi suht tasainen kohta, joten eikun lenkin yhteydessä treenamaan. :)
-ensin sivulle tuloilla seuruun virittelyä, jonka jälkeen liikkeenomaisena. Ihan tosi hyvältä tuntuu!Täyskäännökset vaikeampia, mutta kyllä sitä liikettä on nyt sielläkin mukana. Nykyinen treenimetodi siis kantaa tulosta.
-Jäävät kisamaisena, josta kuitenkaan en ollut korjaamatta maahanmenoa. Taas sekoitetaan. Seisominen hyvä, mutta päänkäännön takia liikkuu tassu ja tätä piti sitten vielä hinkata palkattomuustreenin lopuksi.
-Luoksetulo ihan ok. Loppumatkan tuli pomppulaukkaa, mutta suorana eteen ja siitä siisti siirtyminen sivulle. Stoppikin ihan ok liinat kiinni stoppi.
-Kaukoissa neljä ekaa vaihtoa hyvin, mutta hämmentyi mun ideasta tehdä vielä yksi istumaan nousu. Liian kaavamaisesti siis treenattu tätä... Hyvät ja nopeat kaukot jokatapauksessa.
-paikka makuu. Olin piilossa vain noin minuutin tai kaksi. Ihan hyvän oloinen ilme.
-Loppuun siis vielä kaikki jäävät ja seisomistreeniä pysymisteemalla. Luoksetulon molempia stoppeja, teemalla liinat kiinni nanosekunnilla.
Käytettiin vielä hyväksi leikkiviä ja tuijottavia lapsia, Rou sai tehdä seuruuta & kontaktitreeniä. Ei mokaillut vaan oli oikein pätevä.

Kotona tehtiin vielä sisätunnarit ja näihin pääsi Tapekin osallistumaan.
Koska Routa on nyt hiffannut tunnarin idean laitoin kapulat melkoisen lähelle toisiaan, jotta olisi hieman haastetta.Toisella kerralla otti oman heti, kun nenään tuli haju ja se sitten sattui olemaan oman viereinen. Eikun uudestaan hakemaan ja sen jälkeen viimeisellä toistolla olikin sitten tosi tarkka.
Tapelle treeni oli ei niin yllättäen tosi hankala, sillä kun on niin kiire päästä palauttamaan. Helpotin hieman, jolloin tuli onnistumisiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti