27 tammikuuta 2012

Myllyssä kisaliikkeitä tiistaina:
Rou oli oikea tättähäärä ja se varmaan selittää  rikot. Ei siis vaikuttanut vireseen yhtään, vaikka tuli vain kehuja. Liikejärjestyksenä liikkeestä seiso, luoksetulo, liikkeestä maahan ja pätkä seuruuta. Liikkeestä seisomisessa kurkotteli perään. Luoksetulo meni hyvin ja tuli taas peppu kenossa eteen istumaan. Liikkeestä maahan taisi ennakoida sivulle tuloa hiukkasen. Sen sijaan seuruussa tättähääräilystä oli hyötyä. Se tuntui kivalta. :)

Pakko oli korjata ja sitten ei meinannut enää muistaa seisoa ollenkaan. Tarjosi istumista, joka Roudan mielestä oli epähuomiossa jätetty tekemättä kokonaan. Pysyi kuitenkin seisomiset, kun se sitten taas muistui mieleen. Kommeja treenattiin kotona, samoin molempien jäävien pysymistä sekä vähän sitä seuruutakin.

Keskiviikko meni kotosalla minuutin ja kaksi treenauksella aina, kun ehdin. Otin nyt sitä seuraamisiin mukaan lennosta ja oli oikein pätevä pieni. Lelu oli kainalossa, mutta ekoilla kerroilla ei sitä ainakaan hokannut tullessaan sivulle. Käännöksissäkin teki kait ihan hyvin. Kommeja tekee sisällä hyvin, mutta pitäis kai treenata niitä taas kiertojen kautta. Ajattelin nyt ainakin kokeilla väliaikaisesti eri palkkaustapaa. Olen palkannut jalkojen välistä oikealla kädellä ja tuntuu,että se on aina vinoissa oikealle kallellaan.

Torstaina treenattiin koulun pihalla lätkänpelaajien paukkeessa. Maanantaina oli koiran naama veressä ja torstaina taas. Ei tullut verta koirasta vaan taas mun sormista.  Hammasta en kai saanut, joten syytän pakkasta ihon haurastuttamisesta.Rou oli kyllä oikein pätevä ja kiva. Just sellainen, minkä takia koiran kanssa treenamista jaksaa, vaikka muuten olisi paha päivä.
Otettiin taas alkuun lennosta seuruuta. Hyvältä tuntui, mutta sehän ei välttämättä kerro mitään. Kovin pitkää pätkää ei tehty.
Ruutuun sai juosta alustalle ja kerran tyhjään. Motivaatio on ainakin kohdillaan, sellaista lentoa juostiin.
Jäävien kanssa ei tänään ongelmaa. Maahan olisi voinut olla nopeampi.
Kierroista stoppeja ja avuilla kommeja. Tänään ei pompotellut ennakoiden yhtään, mutta tehtiinkin ampumsia huomattavasti enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti