05 helmikuuta 2012

Aina vaan tokoo :P

Mä olen ollut pari päivää kivassa flunssassa, joten treenit eivät nyt ole kauhean ihmeellisiä olleet. Pihassa vähän jotain, missä ei tarvi kauheasti itse liikkua. Raahauduin kuitenkin puolikuntoisena hallitreeneihin ja palelin siellä sisälläkin. Treenit meni ihan kivasti. Häiriönä oli ruotsalainen häiriö-cd,  paikalla olossa oli kääntänyt korvia propellin tavoin, mutta muuten ei siitä ottanut häiriötä.
Häiriötreenissä oli kohtuullisen hyvä.Siitä kyllä huomaa, koska  lähtee kovasti yrittämään.
Luoksetulossa oltiin niin blondia,ettei tajuttu pallon heittoa ekalla kerralla. Hyvä stoppi oli kyllä, vaikka matolla valuu ainakin sen neljä metriä. Läpikin tuli kovaa. Joku ihmeellinen jalankorjaus tuli jätössä. Hmm, pitää tarkkailla.
Hyppy meni hyvin. Ehkä vähän väljä eteentulo ja hieman kankee sivulle siirtyminen.
Metallia kalisutti ja koitin korjailla vauhdittamalla, mutta enpä tiedä. Tarttis treenata lisää pelkkiä iskuja ja nimenomaan vaikeilla metskuilla, kuten hurri näköjään on.
Merkki-treenissä päädyin sitten kokeilemaan jatkossa palkkaa joko merkillä tai heitolla taakse, koska ei näköjään enää toimi ees taas juoksu. Alkaa himmaan turhaan. Hyvin kyllä hakee paikkaa taakse.

Viikonlopun aikana treenattiin myös hiukan ruutua ja seuruuta kaupan pihassa sekä toki kotipihassakin jotain.
Ruutu ja merkki toimii ja toimivat myös yhdessä. Seuruussa on  ollut kiva, jäävät toimivat ja tunnarissakaan  on ollut tosi itsevarman oloinen. Treenasin taas pitkästä aikaa kehään menoa ja ekaan liikepaikkaan menoa. Se on mulle heikoin lenkki, joten treenataan se koiralle varmaksi.

Routa on kyllä nimensä mukainen. Ei tarvitse takkia saati tossuja vaan porskuttaa onnellisesti lumessa eteenpäin. Oli mittari yli tai alle -20. Sunnuntaina ulkoili kamera ja siitä innostuneena vaihdoin vähän blogin ilmettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti