17 huhtikuuta 2012

Kupittaalla ja ei mennyt kyllä nyt kaikki ihan nappiin.  Rou otti taas häiriötä ympäröivästä maailmasta, mutta ei nyt niin,että se ihan kauheasti olisi haitannut. Vilkuili vain aina välillä.
-Ruutu: Juoksi ekalla ruudun takanauhan yli ja seisoskeli siellä tosi pätevän näköisenä.Onnistuneita toistoja useampi perään. Paikkaa pitää kyllä vahvistaa, mutta nyt meni joka kerta suoraan ruutuun. :)
-Pelkkää merkkiä, josta taas meinasi ekalla ampaista ruutuun, kun siellä juuri oltiin. Ei siis kuuntele loppuun asti. Vahvistettiin merkin paikkaa, kun tässäkin tekee loikan taakse. Mitä jänöjussia tuohon oikein risteytetty?
-Zedari. Ekaa kertaa. Kaksi stoppausta, yksi väli pelkkä häiriökäsky.  Ihan tosi hyvin näin kylmiltään kokonaisena. Toisaalta palaset on ollut valmiina jo pitkään.
-Kaukoissa oikeastaan häiriöityi eniten. Ei niistä häiriöihmisistä vaan ympärillä tapahtuvasta. Kerran jäi käsky kuulematta ja sitten yritti & ennakoi. Tähän tarvittaisiin nyt häiriökestävyyttä ja niissä tilanteissa myös malttia...
Tauko
-Seuruuta. Vähän oli innokasta sitten rauhoittui. Käännöksiin auttaisi hitaampi tempo, mutta hankalaa on rytmittää, kun normivauhti on sen verran lennokas.
-Luoksetulo suorana. Kettu, mikä törmääjä. Eikä edes ottanut opikseen. Komennuksella tiputti sitten raville ja tuli siististi.  Kyllä huomaa,että taas on juostu monta kertaa perätysten lelulla suoraan läpi.
On se niin helppoo, tää toko. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti