25 elokuuta 2012

Inkoon tokot

Sateen sijasta saatiin aurinkoa! Siinä käytiin ekan ja vikan kerran voittajassa. Mahtavuutta, vaikka paljon tuossa on vielä työstettävää. Liikejärjestys oli sekoitettu.

Paikalla makuu:
Tässä oli paljon säätöä ja odottelua. Hyvin vastasi virittelysanoihin. Ok alas ja hyvin ylös.
Tunnari:
No nollahan tästä.  Otti heti oman suuhunsa ja sitten lähti tarkistelemaan.  Toi sitten väärän kapulan.
Seuruu:
Muutama käännös oli, johon en ollut tyytyväinen. Oikealle sivuaskeliin lähti turhan jähmeesti mukaan. Pääasiassa paikka pysyi, perusasennot näyttäisivät olleen suoria. Liikkurin sanoissa sekoilukaan ei häirinnyt,ei koiraa eikä ohjaajaa. Kehässä tuli kuitenkin tästä tosi loisto fiilis. Ollaanhan tätä hinkattu kerta, jos toinenkin.
Hyppynouto:
Ihan ajattelin,että kiertää ja tein jonkun ihme nykäisyn vaan huomatakseni,että koira oli tulossa jo kohti hyppyä. Rou siis hanskasi homman ja tuli perusasentoonkin siististi. Tietty perusasentoon tuloja vois vielä hippusen nopeuttaa.
Luoksetulo:
Vauhti suhteellisen ok. Stopit kivasti. Mutta sitten tuleekin suoraan sivulle. Ihan hyvä sillä bananoi viimeisen pätkän ja edessä olisi saattanut olla vinossa..
Kaukot:
Pientä liikettä ekoissa vaihdoissa oli ja ihme vaihdon ennakointi. Edelleen siis hinkutetaan sei-maata..
Metalli:
Työtapaturmien helmi. Miten voi koira kaatua kapulaa ottaessaan, kun alusta vielä hiekka? No kaatuu ja kauhoo siellä maassa vielä kapulan suuhunsa. Aika asennenouto, jotten sanoisi.
Istuminen:
Käytin se liikkumattoman käden käskyn aikana-avun. Ihan siksi, koska liike siis hajosi edellisenä viikonna,enkä uskaltanut riskeerata No muuten teki hyvät valmistelut ja pysyi hyvin.
Ruutu:
Tähän se <3 <3 <3

1 kommentti: