30 elokuuta 2012

Ja sitten seuraavaksi hajoo..

Tiistain toko treeneissä oli kadoksissa merkki, joka kyllä oli vielä siellä ennen kuin jätettiin sen treenaminen voittajan koetta varten tauolle reilu kolme viikkoa sitten. Se saatiin takaisin ja tässä sitten taas ootellaan, mikä seuraavaksi tekee mysteerisen katoamisen.
Tunnariin on kerran saatu varioitua samanlainen tilanne kuin kokeessa, mutta tuolloin valitsi oikein, vaikka oman ensin tiputtikin.  Useammanlaista muodostelmaa kahdesta kahteenkymmeneen kapulaan ollaan treenattu ja ei tee virheitä sitten millään. :D
Tiistaina yritettiin miettiä ratkaisua luoksetulon bananointiin ja otinkin nyt loppuosaa jalkojen välistä lelulle vauhtipalkalla. Hieman vaikeuksia oli heiton ajoituksessa,että sain lelun vielä jatkamaan matkaa ja koiran kulkemaan oikeaa linjaa. Toko on tämmöiselle motoristisesti ei niin lahjakkaalle vaikea laji.

Tiistain jälki sai alun onnistumisista huolimatta köpön lopun, sillä vikalla kepillä ei jäänytkään sen enempää odottelemaan vaan jatkoi matkaan. Lopetus oli sinänsä hankalassa paikassa,että loppui rinteen harjalle. Mä könysin rinnettä ylös, kun Rou pariksi sekunniksi seisahtui ja keppi ehkä kävi suussa, mutta jatkoi menojaan ennen kuin ehdin mitään sanoa tai kunnolla koiraa nähdä. Ääh, no ei kun uusille jäljille taas loppuviikolla.

Maanantain paimennuksissa teemana oli haut ja sittemmin huomauttelu oikealle liian sisälle tulosta. Katsotaan kantaako oppi seuraavan kertaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti