30 syyskuuta 2012

Beehoo, hakuilua ja sen sellaista

Sunnuntain aamuherätyksenä koepaikka. Aika haipakkaa tuli kotoota lähettyä. Kasilta heräsin ja 25 yli olin Haunisissa. Valmistautuminen vähän jäi, tasan kaksi kertaa on treenattu hihnaseuruuta alokasluokan jälkeen. Siihen nähden seurasi ihan hyvin. Vapaana seuraaminen meni paremmin, mutta ei ihan parasta itteään siinäkään. Luoksetulossa törmäsi ja päätti sitten mokansa myötä tulla ilman eri käskyä sivulle.

Kaupunkiosuudella oli koko ajan sitä mieltä,että koska ne treenit alkaa ja ei edes huomannut mitä häiriötä hälle oli järjestetty. Nyt on koiralla jokatapauksessa eka titteli. :)

 Lauantaina Rou treenasi toista kertaa elämässä hakua. Hyvin nousi nenäkin, vaikka ekoilla kolmella kerralla mietti maalimiehellä palkkauksenkin jälkeen jälkeä. Ajattelin kuitenkin tehdä tästä meille kivan "talvilajin", kun jälkeä ei enää päästä tekemään ja paimennuksetkin jää vähemmälle.

 Tokoiltu ollaan pisin viikkoa. Viritelty kaikennäköisiä hankalan näköisiä kehiä. Mutta ei hirveästi ole halpaan mennyt. Seuraaminen on edelleen meidän vaikein liike, pikkasen olen saanut sitäkin muutamalla pikku korjauksella eteenpäin ja välillä tuntuu kummalta, kun se ei enää painakkaan niin paljon. Tunnarilaskuri on pyörähtänyt syyskuun aikana numeroon 52. Aika hyvä määrä toistoja kuukauden aikana. Yhdelle treenikerralla keskimäärin kuitenkin vain 1-2 toistoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti