12 marraskuuta 2012

Lopetettiin viikko hallitreeneihin. On siis taas treenejä, joista ei tulla kuraisena kotiin. Routa rotta treenasi palkattomuutta. Ekan väliin jälkeen mentiin hillitymmin ja kiva fiilis jäi, vaikkei toki ihan virheettä selvittykään. Palkkasin luoksetulon seisomaan-stopin, joka olikin kiva. Joskin käväisitiin melko lähellä pomppu-moodia, josko niitä läpijuoksentelujakin taas väliin.
Paikalla oloista olen niin iloinen. Se mitä ollaan treenattu on kantanut tulosta. Niin tarkkana pysytään asennossa. Häiriökatseltavaa ei nyt pahemmin ollut, mutta hienosti patsasteli istumisen ja makuun. Palkkasin istumisenkin, kun en vaan hennonnut olla palkkaamatta niin kivaa istumista..
Tokassa setissä tehtiin ongelmaliikkeet. Ohjatun merkin treeni näyttäisi olevan ostettu. Hyvät merkit pallolla ja ilman. Tunnarissa hiukan epävarmuutta paluussa, mutta laskuriin miinusta taas. Kaukot vedettiin maltti-teemalla ja teki hyvin.

Isänpäivää me vietettiin jo eilen ja sielläkin tehtiin näitä syynnin alla olevia liikkeitä. Koiraharrastaja vaihtaa kyllä hienosti mekon autossa Gore Tex-vermeisiin ja takaisin, jotta ei päivän tokoilut jää väliin. Jäljelläkin käytiin ja intoo oli ihan liikaa. Keppejä jäi metsään, vaikka niitä sieltä nousikin. Kulmat on sen sijaan oppinut vetämään tarkasti.

Joka ainoa päivä mä tunnaria teen...
Kuva Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti