16 marraskuuta 2012

Palkattomuutta

Käytiin taas Ruskolla, kun siellä kerran on valot. Ei mikään ihme,että se on Suomen paras kunta. ;D Palkatta kuusi liikettä random-järkällä, joskin zedariin tehtiin sovelluksia. Videoitiinkin, mutta valoista huolimatta oli liian hämärää,että viitsisin sitä julkiseen levitykseen laittaa.

Seuruussa muutamia virheitä, mutta parempaan suuntaan menossa. Hidas on tällä hetkellä selkeesti liian hidas tai ainakin väärällä rytmillä, koska Routan pepa viistää vähän väliä maata. Zedariin vähän ylimääräisiä seuruupätkiä ja kaksi asentoa. Asennot näyttivät hyviltä, seuruu taas ei tuntunut siltä. Mutta videolta ei näytä niin pahalta. Kaukoissa sitten tuli suurimmat virheet. Teki yhden väärän asennon ja liikahti seisomisesta istumisessa eteenpäin. Jumppa jatkuu...
Ruutu kiva, mitä nyt tönäisi sivulle tullessaan ja nuuhkaisi maata maatessaan. Luoksetulon loppuvauhtia pitäisi hioda, mutta muuten tuli ne kivat stopit taas.  Ohjatussa oli yllärinä pallo merkillä.Tunnarissa sitten sähellettiin loppuasennon kanssa. Keskittyminen ihan vähän herpaantui, kun hölkkääjä juoksee koiran takaa. Miinusta laskuriin siitä huolimatta ja paluukin onnistui purematta, kun en tuijotellut. Ei tullut haukkuja, vaikka muutaman kerran hyppelehtikin innoissaan. Erityisen vaikeaa on pysyä nahoissa vauhtiliikkeiden jälkeen. Tein tarkoituksella yhden pidemmän siirtymisen ja se meni tosi hyvin. Mentiin meikäläisiksi tosi hallitusti, vaikka mentiin vapaamuotoisemmalla käskyllä kuin sivu. Hyvä Rou rottanen! Nyt ollaan taas hyvällä treenivaihteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti