18 tammikuuta 2013

Eilen illalla käytiin tekemässä koemainen setti ja saatiin kerrankin tunnariongelma esiin. :( Tein virittelyt samoin ja vielä oltin edellinen päivä olru treenamatta.

Ruutu:Rintamasuunta kohti ruutua. Ei kuitenkaan nykinyt vaan malttoi kiltisti, vaikka odotutin ihan kunnon tovin. Ruutu oli ihan nappi. Täydellinen keskikohta. Hyvin maassa, meinasi haistella, mutta rentoutui nopeasti. Sivulle napsahti loikkimatta, nykimättä eli rytmitti itsensä loistavasti.

Zeta(m-i-s): Asennot nopeita ja pysyi niissä hyvin. Seuruu ok, jos ei oteta lukuun oikealle käännöstä, jossa ihme vääntelyä.

Ohjattu: Hieno merkki. Kaarsi hyvin vasemmalle, mutta meni kapulan ohi kohti tunnareita. Kaksi tai kolme lisäohjausta ja oikea kapula löytyi. Ei vaan nähnyt, koska korjaussetillä ei ollut suunnissa ongelmaa.

Tunnari: Kipitti ravilla mennen tullen, mutta siitä huolimatta suu auki. Oli sen näköinen,  että olisi halunnut napsia,  mutta päätti sitten kuitenkin olla napsimatta. Kapulaote oli löysä ja ennakoi vielä sivulle tulonkin....

Luoksetulo:Hyvin alas. Suunnitelman mukaisesti ylläripalkka stopista, jos on hyvä. Ja olihan se just sellainen liinat kiinni-stoppaus.

Korjaussarjassa tunnaria noutojen jälkeen ja teki suu kiinni-tunnarit. Kotona tein kaksi hetsaus-tunnaria, joissa ei ollut mitään ongelmaa. Toinen korjaussetti koski ennakointia kapulan luovutuksen jälkeen. Vuorotellen palkkaa pysymisestä ja siirtymisistä, vähän kuunteluakin joukkoon. Treenattavaa siis riittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti