08 tammikuuta 2013

Tsekkausta

Routalle vieras paikka, hyvä paikka osa-tsekkaukselle. Normijärkällä ohjattuun asti oli tarkoitus,mutta ei päästy kuin ruutuun asti. Miten se nyt oli, ei kannata korjata ruudun paikkaa, jos se nyt kuitenkin on siellä ruudussa? Tällä kertaa meidän korjausyritys meni niin männikköön, että ehkä näitä pitää oikeasti treenata eikä vaan luottaa siihen,että kyllä se viimeksikin osasi korjata. Oikeasti kokeessa olisin tällä sähellyksellä nollannut siihen mennessä virheettömän ruudun.Loppujen lopuksi kävin näyttämässä paikan, vaikka virheen tekeminen oli siinä vaiheessa niin jännää,että Rotta mumsutteli samaan aikaan pupun pipanoita. Uusinnalla kuitenkin nappiruutu.
Muut liikkeet sitten meni paremmin. Seuruun ekassa pätkässä oli vähän tahmanen, mutta ekan käännöksen jälkeen lähti tekemään omaa osaamistaan. Hitaassa oli aluksi taas peppu painava, mutta sekin korja tantui muutaman askeleen jälkeen. Pysähdyksissä, myös käännös seis stoppauksissa tuntui hyvältä. Sen sijaan peruutusta täytyy treenata.
Zetan seuruusta en tykännyt, koska väljenee sen sentin kaksi. Asennot ok. Vähän jännitti niissä olo, haisteli kai lähinnä ilmaa ei maata
Luoksetulon jätössä maahan vähän hitaahkosti. Stoppi ok, voisi olla voimakkaampi. Maahan hyvä. Loppuosassa jänskäsi takana olevia koiria, mutta laukalla, vaikkakin vähän hitaammalla, sivulle saakka.
Ohjattu merkille saakka ja ei koomannut kapuloihin. Hyvä merkki, jossa odottamassa pallo.

Toisella kierroksella ihmeteltiin tunnaria ja paluun jännitystä. Nyt tuli kyllä hieno haistelukin. Kokeillaan nyt seuraavat treenikerrat tehdä luovutuspaikasta mukava paikka. Olen jo muuttanut tunnarin lähtöasetelmaa rennommaksi, joten ehkä se siitä iloksi muuttuu. Varsinkin, kun mun tunnaristressistä huolimatta treenien onnistumisprossa on kuitenkin 86. Jospa seuraavassa kokeessa ei nollattaisi...

Lopuksi treenattiiin Elinan ja Nokin kanssa samaan aikaan. Pientä ääntä tuli kakeissa, kun kaveri juoksee ruutuun ja leikkii takana. Ratkaisin tämän lääppimällä ja vire laskikin äänettömälle tasolle. Teknisesti kuitenkin  kokoajan siisti. Kierroilla stoppauksia, jännitteellä sivulle tuloja, kierroilla noudon luovutusasentoa, lyhyellä palautusmatkalla luovutusasentoon vauhtia ja vielä kontaktia. Aika paljon pientä sain mahtumaan lyhyeen häiriö osuuteen. Hyvä treeni noin muutenkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti