10 tammikuuta 2013

Tunnarii aina vaan

Liukasteltu pihalla ja koulun parkkipaikalla. Keskiviikkona treenattiin pihalla zedari, tunnari ja merkkiäkin vähäsen. Zedarissa oli tosi tarkka. Palkkasin seuruita, mutta asennotkin meni ihan nappiin. Merkki ilman kapuloita oli ok, ylläri. Tunnarissa teki taas kunniakierroksen ennen haistelua, mutta se oma nousee ja palauttaa nyt mun mielestä rennommin.

Torstaina sitten liukasteltiin ruudun paikkaa ja tehtiin vielä ohjattu.  Merkit hitaat, mutta niin oli noutokin, joten johtui ihan alustasta, jossa ei ollut vain tarpeeksi pitoa. Seuruut oli kivat. Nyt tehtiin pentutreeninä eli pientä lelulla leikitystä ennen seuruuseen lähtöä.  Ykköstunnarilla taas kunniakierros ja pitkä haistelu. Väliin kakeja, joista palkka kiertojen kautta. Kakkostunnari oli selkeesti parempi, vaikka siinäkin kiersi banaanina kapuloiden taakse. Lenkillä hupsuteltiin ja sillä hupsuttelulla tuli ihan sairaan hienot luoksetulon stoppaukset.

Kotona sitten leikittiin tunnarikilpailua Tahvon ja Roudan kesken. Vuorotellen saivat hakea ja Rotta meni kerran vibaan, mutta häiriökin oli vähän rankka. Ei kauhean kiva mennä tunnareille, kun staffi-pappa mulkkaa kapuloiden takana,että ne oli muuten mun kapulat... Mutta näissä tunnareissa ei tehty mitään kunniakierroksia vaan oli kiire. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti