01 maaliskuuta 2013

Joku hulluus saa ihmisen treenamaan puolikuntoisena. Ihan liikaa on ollut myös ajatteluaikaa. Se on nyt käytetty merkki-mysteeriin. Yksittäin ok, kapuloiden kanssa ei ja nyt ruudunkin kanssa ei. Palkkaat merkkiä menee kivasti ja lähetän kerran ruutuun tai kapuloille, niin johan on seuraavalla kerralla taas huono merkki, plääh.
 Tokohan ei ole se liikunnallisin koiraharrastus, mutta kummasti sitä keuhkoputkentulehduksessa piiputtaa, kun ottaa pari juoksuaskelta palkkaustilanteessa. Samat ajatuskuviot kävin merkin kanssa kuin luoksetulon pysäytysten kanssa pari viikkoa sitten. Palkan suunta ja palkkaustapa, jolla saadaan koirasta irti mahdollisimman suuri voiman käyttö liikkeeseen sekä samalla nostetaan liikkeen arvoa. Hyvin vastasi, eikä tarvinnut paljon edes yllyttää. Mutta taidetaan jättää näiden juttujen treenaminen ensi viikkoon, jos antibiootit olisivat sitten tehonneet ohjaajaan.

Meidän 10-vee kärsii tästä vähäisestä lenkkeilystä eniten. Samikin on ollut niin pitkiä päiviä töissä,ettei kunnon lenkkejä koirat ole saaneet. Yksi häsää ja häslää kotona, parit lattialle jääneet sukat on ainakin entiset. Tape muru. <3
Ei saa surffailla, jollain on tylsäää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti