02 elokuuta 2013

Kuulumisia

Leirielämää vietettiin viikonloppuna Kunkkulassa. Ruoka oli mautonta ja maastot jopa vaarallisia, mutta seura oli hyvää ja treenit ajatuksia herättäviä, joten plussan puolelle jäätiin selvästi. :)

Routalle on tehty leirillä perussimppeli jälki, jossa hieman hairahtui hirvien & hirven ruokkijoiden poluille. Leirin jälkeen ollaan ehditty tehdä yksi jälki ja yksi keppitreeni + useampi esineruutu. Kokeilin Pialta saatua ideaa palkata lelulla kepeistä, jotta saisi koira pääsisi purkamaan itseään. Viime syksynähän lelu ei kelvannut ollenkaan, mutta nyt kelpasi. Sai ottaa pallosta kopin ja sen jälkeen purkista naukata kissanruokaa. Katsotaan, miten tämä kehittyy.

Tokon suhteen ollaan keskitytty asenteen treenaukseen. Ja hyvin on koiran asenne taas nousussa. Ollaan siis ihan nostattu sivulle tulon arvoja, kehäänmenojen arvoja ja palkattomuutta tehty temppuradan kautta. Kivalla draivilla tekee. Noudon nosto oli yhdellä kerralla todella ruma, mutta eipä olla tehtykään muuta kuin motivaationostoja peekoo puolen tyyliin.

Lempparilelu
kuva Maarit Karhu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti