29 elokuuta 2013

Piirimestiksiä, koulutuksia

Päivittäminen taas vähän laahaa. Leirin jälkeen ollaan oltu aina niin loistavassa koulutuksessa Christalla. Herätti paljon ajatuksia ja muutama juttu saatiin jo toimimaan piirimestaruuksissa. Pääasiassa olo on,että nyt äsämmien jälkeen treenien prioriteetti on liikahtanut oikeaan suuntaan ja se fiilis, mitä on ollut treeneissä on jotain aivan uskomattoman hienoa. Juuri se fiilis, miksi tätä jaksaa harrastaa vuodesta toiseen. :)

Metrisen treenauksen ansiosta on hyppyyn tullut asennetta
Kokeessa testattiin vähän uusia valmisteluita ja jos kaveritkin huomaa eron, niin se pieni ratkaiseva ero siellä näkyi. Tuntui tosi hyvältä olla kehässä, vaikka tänä vuonna tipautettiin itsemme mitalleista nollaamalla ruutu. Eikä paljon auttanut vielä väärin kävelty zeta.  Ruudun nollaus oli ihan uusi juttu, koska Routa on ollut aina niin varma löytäjä, myös niissä haasteellisimmassa paikoissa. Tokossa mikään ei ole varmaa... Treeneissä keksittiin mahdollinen syy ja ihan parilla toistolla oikein tehtynä saatiin koiran ilmeeseen ehkä se ratkaiseva muutos.

Kaukoja
Kokeesta on kuitenkin todella hyvä fiilis. Moni juttu toimi. Teki vähän jo keskittymättömänä sikamakeet kaukot, luoksetulon stopit oli ihan loistavat ja zetassa oli huippuhieno asenne. Iloinen fiilis jatkui huonosta menestyksestämme huolimatta, sillä treenikaverit pokkasivat palkinnot kotiin. Mahtava nähdä, miten treenattavat jutut olivat siirtyneet koekehään. Onnea Heikille & Tiinalle! Olette taitavia! :) Meidänkin kakkostulos riitti hyvien alempien luokkien koirakoiden ansiosta sijoittamaan tkk:n kakkosjoukkueen hopealle. Kaksoisvoitto siis tkk:lle. :)Noutaa!

Surullisen hyvää zetaa, ohjaajan kämmistä huolimatta


Kohta mä saan noutaa!


Heti kokeen jälkeen maanantaina päästiin tseukkaukseen Jessicalle. Saatiin ideat noudon nostoihin ja ajatuksia, miten vihdoinkin työstettäisiin p. olot kuntoon, jotta turhia pistemenetyksiä ei pään kääntelystä enää otettaisi. Nyt on aikaa treenata. Tokon puolella kokeita ei ole ihan vähän aikaan tulossa.

Jäljen suhteen on saatu kilsoja, myös se jäljestäminen sujuu. Mutta keppiprosentti on tipahtanut sen kasikympin alle. Viime viikot on uhrattu keppimotskan nostoon ja seuraavilla jäljillä sitten nähdään, mihin ne riittää.

Kaikki kuvat jälleen kerran Sirpa Saari. :)
Merkille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti