03 tammikuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2014

Me vietettiin vuoden vaihde meren rannalla hiljaisuudessa, jossa paukekin oli vain lakisäädösten mukaista. Rakastan sitä aamuhiljaisuutta, mitä siellä on varsinkin näin epämökkikaudella, kun kaikki muut ovat poissa meidän niemestä. Ainoa, mikä kuuluu on aaltojen kohina. Pakopaikkamme pahalta maailmalta.


Useimmat ovat listanneet tavoitteita vuodelle 2014. Alan pikku hiljaa erkaantua tuloksien ajattelusta ja muut asiat ovat tulleet tärkeimmiksi. Ehkä vanhuus tai mikä lienee iskenyt. 2013 opetti ainakin yhden asian: Tekeminen on tärkeintä. Jos tuntuu hyvältä, niin silloin ollaan oikealla tiellä.  Se antoi myös mielettömän flow-fiiliksen. Rottasen kanssa on pikku hiljaa löytynyt yhteinen rytmi. Ja koska kiittää ei voi koskaan liikaa, niin vielä kerran. Kiitos päämajalle & heimolaisille , kiitos ihanille treenikavereille(ootte parhautta!) ja kaikille meitä tämän vuoden aikana kouluttaneille tai muuten mukana olleille. Kertakaikkiaan ihana vuosi!

Tavoitteet eivät vuodelle 2014 ole kummalliset:
-Säilyttää asenne, pitää hyvä treenifiilis 
-Osallistua tokon sm-kisoihin ja karsintoihin
- Ehjiä kokonaisuuksia, hyvällä fiiliksellä
-Olla positiivisempi, siis minä. Routa nyt on aina. :D
-Nostaa kuntoa. Parantaa kympin aikaa mieluusti minuuteilla.
-Saada jälkikilsoja. Koska jäljestys on vain niin kivaa


Tahvo-pappa nautti niin paljon mökillä olosta,että sinne täytyy päästä useammin. Sen tassu nousee vielä reippaasti ja mielellään lähtee pitkillekin lenkeille mukaan. Etenee omaan tasaiseen tahtiinsa, mutta nauttii siitä hölköttelystä, vaikka spurttailu on selvästi vähentynyt. Murunen.
Oivakin on lenkkeilee, mutta vähän rajoitetummin. Yllätten selvisi hyvässä kunnossa mökkeilystä ja tämä pakkaseton talvi on tehnyt sen oirehtimiselle hyvää. Toivottavasti kumpainenkin on mukana meidän kanssa vielä ainakin vuoden 2014.
Toivottavasti koko perhe säilyy terveenä. Toivottavasti osaisimme iloita niistä kaikista pienistäkin asioista.

Koska tämä tavallaan on edelleen treeniblogi. Päivitetään hieman meidän treenejäkin. Routan uuden vuoden vaihde on pääasiassa ollut asenne-treenejä. Pyhärannan kävyt ovat tässä olleet avaimen asemassa. :D Palataan kohta pakettiin laittamiseen, kun seuraava karsintakoe alkaa jo lähestyä..
Pieni pala seuruuta; http://www.youtube.com/watch?v=qegA8W5DQ5U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti