25 joulukuuta 2013

Joulua!

Meidän jouluperinteeseen kuuluu myös tokon treenaaminen. Routa antoikin joululahjaksi niin älyttömän hienon tunnarin,että joulumieltä riittää synkästä ilmasta ja useammasta tassupyykistä huolimatta.

Piparihaasteeseen osallistuttiin, vaikka Rottasen mielestä ruoka ei ole ollenkaan leikin asia. Staffien mielestä ruoka on vielä tärkeämpää ja piparihaaste ei onnistunut edes houkuttimilla. Ainakaan siis terveellisyyden rajoissa, useamman piparimenetyksen jälkeen ehkä olisi saatu onnistuminenkin. Tahvon kohdalla haaste kaatui siihen,että kätevä emäntä oli ostanut kaupan ohuita Annas-pipareita eikä staffin sielulle ole sopivaa ottaa tavaroita nätisti suuhun. ;)


Vielä kun tätä vuotta on hetki jäljellä, en halua muistella saavutuksia vaan kiittää hienoista hetkistä leireillä, koulutuksissa, kokeissa ja arkisissa treeneissä. Erityisesti tietysti kiitos meidän omalle treeniporukalle. :) Hienoja kokemuksia ja fiiliksiä on antanut vuosi 2013, malttamattomana odotetaan, mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan. Asenteella ensi vuoteen, kiitos toverit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti