17 maaliskuuta 2014

Oudolle käytökselle selitys

Karsintakokeisiin tuli ajeltua toteamaan,että koira on kipeä. :( Lauantai aamulla kaikki oli vielä ihan ok. Kävimme kehässä kääntymässä ja siellä oli oudon hidas. Oli kuin olisi omaa koiraa katsonut hidastetussa filmissä. Sitten vielä kyhnytti itseään, joten keskeytykseenhän se päätyi. Lauantaina oli kaikin puolin väsyneempi. Kokeista ei enää oikeastaan väsy, mutta nyt nukkui ihan sikeästi. Sunnuntaina oli jo pirteämpi, mutta heti maanantaina eläinlääkärille. Kohtutulehdus oli kyllä ihan yksi kamalammista spekulaatioista ja sellainen sillä sitten oli.

Antibioottikuuri päästiin aloittamaan heti aamulla ja tulehdus oli havaittukin todella aikaisin. Onneksi.  Tiistaina koira pahoinvoi ja eikun päivystykseen. Tulehdusarvot kuitenkin sen verran alhaalla,että ei tässä kohtaa päädytty yötämyöten leikkauspöydälle. Routa sai kohdunkaulaa avaavaa lääkettä ja mahansuojalääkettä. Jälkimmäistä yritettiin pariin kertaan ruiskulla ja se oli ihan kamalan hankalaa & inhottavaa. Tapeltiin pariin otteeseen ihan turhaan, koska Rotta söi sen mömmön mielellään sormista, mutta ruisku oli saatanasta seuraava apuväline.

Maanantaina käväistiin Vettorissa ultrakontrollissa. Vielä ei saa sanoa kaikki hyvin, loppu hyvin. Kohdunkaulan alueen limakalvo oli vielä liian näkyvä, joten seuraava kontrolli viikon päästä. Erittäin lupaavaa silti, josko tässä ois jo aihetta hymyyn. Toivottavasti enää hetki niin Rottalainen pääsee riehumaan narupallon kanssa. Potilas itse on jo sen verran pirteä,että sen mielestä sairasloma on pienen bordercollien kiusaamista. Kuinka iloinen sitä olikaan, kun se keskiviikko illalla räykytti pihalla. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti