03 maaliskuuta 2014

Räyh!


Kuvat mättäällä talvisessa kelissä. :DViikot vaan vierii ja tuloksetkin tipahti sähköpostiin. Kuten suorituksen jälkeen osasin aivan itse päätellä,ei oltu renkaaseen valittujen joukossa. Oli niin hienoja suorituksia ja kaikki valitut ovat kyllä paikan ansainneet. Onnea heille!

"Iloinen, kivalla tavalla työskentelevä koira, joka ei täysin keskity koko ajan. Tuli vähän tekniikkavirheitä ja voisi työskentellä määrätietoisemmin." 78,5 pistettä Aivan, aivan niin. Olen samaa mieltä. Kun jälkikäteen mietin, miten samaan näyttöön mahtuikin niin monta virhettä. :D Tosiaankin se keskittyminen oli vähän hapuilevaa, mutta siihen notkahdukseen(on ollut "talvi"kaudella huomattavaa kehitystä siinä suhteessa) kootut selitykset löytyy sieltä raportoinnista. Ei sillä ole väliä, nokka kohti seuraavia haasteita.

Ja sitten seuraavaksi?


Viime aikoina ollaan treenattu harvakseen verrattuna aikaisempaan treenirytmiin. Keskitytty vain paketin pitämiseen kasassa ja siinäkin on ollut ihan työtä niille vähille treeneille. Eilen treeneissä se räykytti kivasti taas jossain väleissä, joten vire on nousussa taas. Samoin Una meinasi saada syyt niskoille piippauksesta, mutta se oli Rottalainen taustaäänenä. Muuten koiran tekeminen on ollut kivaa. Se on vireen noususta huolimatta ollut mukavan keskittynyt pääasiallisesti. Ruudun kanssa on vähän jouduttu vääntämään, mutta taas eilen osasi sen. Seuruuta en ole vieläkään uskaltanut treenata ekana, kun toisella kierroksella päästään joko vähillä aivasteluilla tai aivastelematta. Pitäisi varmaan kuvata treeniseuruu joku päivä, kun tuntuma on aika kiva! Mielentilaa, sitäpä sitä meidän treeneihin kuuluu. :)

Aina yhtä ihana käpy!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti