19 toukokuuta 2014

Hellettä ja leirielämää

Lähes hellelukemat pyyhkäisi t:läisten kevätleirille. Tottakai aurinkorasva paljon auttoi kassissa. :D

Ennen leiriä kerettiin tiputtamaan keppien nostoprosentti vähän normaalimpiin lukemiin. Janoille pitäisi tehdä jotain ja muutaman sotasuunnitelman olen luonut. Jämillä oli sen verran avointa ja tuulista, että kaahotus oikein korostui. Saa mun puolesta ampua eteenpäin, mutta kunhan menisi suoraan.  Kotona mä joko valitsen sille hyviä baanoja tai sitten puuston tiheys ei anna samalla tavalla aihetta lähteä vinoon hajujen mukana.
Kokeillaan nyt ainakin namikupin sijaan keppiä janalla. Kulmiinkin tehdään tarkennusta kepin avulla, jos antaisi huolettomalle hepulle ajaa kulmat loppuun. Maastot kyllä vie taas mukanaan.

Tokoiltiin leirillä vain hieman. Rehellisesti sanottuna ollaan tokoiltu muutenkin tosi vähän. Ne vähäiset kuunteluteemaiset treenit tuntuu tehonneen ja tunnariin talven aikana tehty rentous alkaa purra.Nyt ollaan toipumassa mökillä leiristä. Varmaan muutamat tottikset ampumisineen vedetään pihanurmella, mutta ei sotketa sivulle vai eteen juttuja, kun ei siihen heinäkuun alkuun enää kovin montaa päivää ole. ;)

Tape-pappa on kirmaillut pihamaalla ihan hullunlailla. Nyt tosin istutaan iltaa mökissä sisällä. Ulkona jyrisee ja sataa. Se on kesä nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti