08 kesäkuuta 2014

Helteitä, trimmailua ja ykköstulos

Koulutuksia ja kaikkea on ehtinyt tapahtua sitten viime päivityksen. Kesä, koiraharrastajan ruuhkavuodenaika. :D

Rotta kävi kokeessa Raumalla. Oli tosi kova helle ja se vaikutti koiraan. Liikkeiden loput oli kaikissa noudoissa ja luoksetuloissa huonoja. Samoin tuplaili kaukojen ekan nousun tai siis mokasi jo sen maahanmenon menemällä pitkälleen vihjesanasta huolimatta. Raavittiin kasaan hikiset 275 pinnaa.Positiivista on huomata,että koiralla on liikkeisiin jo aika hyvä osaamistaso. Helle on yleensä vienyt keskittymisen ja aiheuttanut enemmän siihen liittyviä virheitä. Sekä nyt tiedetään, mitä pitää viime hetket treenata.

Loppuosia ollaan treenattu. Tänään näytti jo aika kivalta. Fiilis oli aika korkea ja räykytti kunnolla kiertäessään tolppaa.  Mutta mä niin tykkään siitä, kun se on tommonen villi,pieni, tuhma koira. <3 nbsp="" p="">
Kiitos Tiinalle Routan klippaamisesta. En olisi ikinä saanut siitä noin siistiä. Kaikki keinot hellettä vastaan täytyy kokeilla.


Ei koskettu selkäpuoleen. Ajattelin,että se ajeltuna palaa helpommin.Raja menee aika nätisti tuosta mustan ja valkoisen rajasta. Superpaksua kaulusta ohennettiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti