31 tammikuuta 2011

Kaikkien kaveri

Routa siis rakastaa kaikkea ja kaikkia. Tänään olimme ekaa kertaa agikisoissa ja kumirouhepohjakin kai oli uusi alusta. (ei voi muistaa, missä kaikkialla on jo käyty..) Alkuun häntä vispasi ja kaikkia olisi pitänyt päästä tervehtimään.  Hip on ilmeisen hyvin siis periydyttänyt karavaanari-asennettaan. Hyvää tässä reissussa oli se,ettei vinkunut radalla juoksijoita katsoessaan ollenkaan ja lopuksi rauhoittui maahan makoilemaan.

Ipanalta lähtee tukka. Näytti  paparazzin kuvissa aika räjähtäneeltä jopa. :o  Tänään tutustuttiin molemmat koiran harjaamiseen.Onhan noita tikkukarvaisiakin suittu karvanlähtöaikaan, mutta on tämä ekan tukkakoiran kanssa ihmeellistä. Irtokarvat jopa näkyy jossain eikä vaan tunnu jalanpohjassa. :D

Roudan treeniohjelmaan olen lisännyt erillaisia noutoesineitä. Muuten ollaan jatkettu jo tutulla linjalla. Staffit ovat saaneet opetella uusia & vanhoja temppuja. Tahvon kanssa on toki tokoiltukin. Takapihalla on niin paljon lunta,että ollaan tokoteltu koirien kanssa naapurien ihmeteltävän etupihalla. Näppärää, kun tulee niin paljon häiriötä, eikä tarvi edes kotiovesta paljon kauemmas lähteä. :)

Kuvia pikku karvapallosta. Kiitokset jälleen Sirpalle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti