17 tammikuuta 2011

Mustavalkeet

Huipputreenit perjantaina. :) Tahvo tykitti ihan kunnolla luoksetulon stoppeja ja vaikka ruudussa tuli erroria vähäsen, osoitti osaavansa korjailla asioita. Hieno pikku mies! Routa taas päti noutamalla vierasta metallikapulaa, joka painoikin paljon enemmän kuin oma.  Kontaktitreeniä & sivulla oloja pääsin taas naksuttamaan peilin eessä. Mainio halli.

Sunnuntaina käytiin pienten starttailuvaikeuksien jälkeen treenamassa tsaukkilassa. Agiliitohäiriötä, mutta hienosti ipana sielläkin keskittyi. Välipäivä paleltiin kotona. Mittari näytti ihan hrr-lukemia.  Ulkona oleskelu ei oikein maistunut mulle saatika staffeille. Routa totuttuun tapaansa sen sijaan viihtyi pihalla. Ehkä silläkin joku kylmätoleranssi on, kun ei ihan puoltatuntia takapihalla riehunut?

Sunnuntai-illalla mustavalkeet pääsi demoamaan naksutin-kurssille. Routa ihan sattumalta bongasi merkin ja pakkohan tuollainen käytös on poimia, vaikka tarkoitus oli opettaa ruutu ensin. Suunnitelmassa pysyminen ei taida olla mun vahvuuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti