14 tammikuuta 2011

Joka ilta jossain

Keskiviikkona oli staffiporukan kokous ja Routa pääsi kaverin luokse "hoitoon" siksi toviksi. Kokous oli keskustassa ja ajateltiin,että Roudan olisi mukavampi jäädä Katin luokse siksi aikaa auto sijasta. Pyry-staffi piti seuraa portin takana. Mitä ilmeisemmin ipana oli nukkunut mukavasti ja kömpi häkistä haukotellen vastaan. Sen jälkeen lenkki kuppiksella hyvässä seurassa. Ajatteli lähtevänsä pyörän perään, mutta onneksi karjaisu riitti muuttamaan ajatuksen suunnan. Näissä pitää olla tarkka!

Torstaina oli Kaarinan "uudehkon" koirahallin tarkastuksen vuoro. Surkean pieni se on, mutta sai siellä pentutreenit aikaan. Matolle oli viljelty enemmänkin nameja ja uudet ihmiset oli kiinnostavia. Itse treenaminen sujui hyvin. Luoksetulot, noudot ja ajatuksia kakeista. Nyt mulla taitaa olla mielessä se punainen lankakin.

Tällä viikolla olen huvitellut staffien ja vähän Roudankin kanssa naksutteluja. Roudalle tosin on opetettu niinkin tylsää asiaa, kun tassukosketusta kontaktialustaan. :DTahvolla on myös ollut tunnarikapulan pitosulkeiset. Pyritään pääsemään eroon pureskelusta ja plop-efektistä. Mistä ne nyt taas on takaisin ilmaantunut? Treenamattomuudesta kenties..

Illalla sitten taas lämminhalli-treenit. Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti