22 helmikuuta 2011

Tunaria ja pehmoleluja

Saako haukkumalla treeniseuraa? Valitettavasti meilläpäin ei saa, toivonmukaan asia tuli kerrasta selväksi. ;) Roudalla ilmeisesti hampaat vaihtuu, joten nyt hetkeksi jätetään noudot syrjään. Leluistakin kelpaa mielummin pehmoiset pehmolelut. Raadeltavina koala, kuu-ukko ja pantteri. Lammasta olen yrittänyt etsiä, mutta ei ole vielä osunut silmään.

Uusina asioina olemme opetelleet laatikon päälle takajalkojen asettelemista ja peruuttamista. Peruuttamisessa sain pentu-paran luulemaan,että naksutuksen aiheena oli koko koreografia. Ensin kaunis hissi-maahanmeno. päännytkäytys molemmille sivuille, sitten ylös ja perutetaan vauhdilla. Hienoa, varsinkin kun omasta mielestäni naksuttelin vain askeleita. Pitäiskö vaihtaa toko koiratanssiin, kun pentu oppii noin hienoja temppusarjoja? :D

Tahvolla on meneillään tunnarin elvytys osa kolmetuhatta jotakin. Joka aamu teemme tunnariharkat sisällä, koska ulkona ei tarkene. Viikonloppuisin Sami liikkuroi. Arkisin en jaksa olla niin fanaattinen tokoilija,että nousisin 5.30, jotta Sami ehtisi liikkuroimaan. Zetassa olen päässyt puuttumaan jo aikeeseen kääntyä ja tämä on kai auttanut pallo nokan edessä harkkojen kanssa. Seuraaminen kyllä hajoaa heti ekan jätön jälkeen, mutta tällä hetkellä en ole vielä jaksanut pureutua siihen ongelmaan. Ruutu, kaukot, luoksetulon stopit sentään näyttäisivät olevan talven jäljiltä hyvällä mallilla, kiitos lämpöisen treenihallin.että ollaan saatu näitäkin ylläpidettyä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti