17 helmikuuta 2011

Treenien summailua

Tänne tulee merkkailtua treenien kulkua vähän, koska meillä on käytössä ihan perinteinen vihko. Summaillaan tännekin mitä on tullut tehtyä.

Routa:
Tuo lelun syliin ja leikkii hyvin myös yhdellä lelulla. Perusasentoa viilailtiin uudestaan ja eikä vaadi muuta kuin,että opin katsomaan,että se takapääkin on suora!   Merkkiä ollaan naksuteltu, ruutua tehty perinteisemmin kosketusalustalla ja lelulla. Vauhtinoudot sujuu ja luoksekin tulee tosi kovaa. Kaukojen asennot ja malttitreenit kuuluvat ohjelmaan. Useimmiten jossain vaiheessa treenejä, päädyn ihastelemaan, kuinka hieno pentu Routa on. Eikös se ole aika hyvä merkki? :)

Sossuttaminen tietenkin kuuluu arkeen. Tänäänkin Routa kävi akvaarioliikkeessä ja olipa mukana autopesussakin


Tahvo:
No treenit on näillä ilmoilla liian rajoitetut. Jos kerran tai kaksi viikossa on käyty lämpimässä, ei se oikein riitä. Todellakin lyhyitä treenejä ulkona ja sisällä tekniikkaa senkin edestä.
Keväällä meillä siis kunnossa ainakin kaukojen tekniikka, kapuloiden pidot ja seuruun sivuaskeleet sekä tottakai liuta erilaisia temppuja, joita mahtuu tekemään olohuoneessa. No käydäänpä tässä kuussa vielä tsekkaamassa oikeasti, missä jamassa ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti