26 kesäkuuta 2011

Juhannuksen viettoa: mökkiä, paimennusta ja vieraita

Aatto aloitettiin ajelulla kaverin mökille Ukin mökille. Staffit olivat onnessaan ihmismäärästä ja Routa, kaikkien kaveri, näyttää kaverusten kanssa paljon "ujommalta", vaikka sekin tuoksupoliisin roolista selvittyään kiipeili ihmisten syliin. Ennen mökille lähtöä oli pakko käydä vielä tokottelemassa ja vedettiin sellaiset setit, että hymy varmaan säilyy pitkään. Ainakin sunnuntain treeneihin asti...

Lauantain toiminta aloitettiin Tuorla visiitillä Roudan kanssa. Siellä kontaktitreeniä häiriössä ja taas mulla oli hyvin pätevä pieni pentu. Koiratapahtumiin pentu on hyvin sopeutunut. Tästä sitten päivän kohokohtaan eli Upeat pennelit ja niiden pätevä emä pääsi lammaslaitumella. Oiva paikka perhekokoontumiselle. Kiitokset vierailijoille, oli taas huisin mukava nähdä. :)

Eka kerta isolla laitumella oli ohjaajalle pelottava, mutta lopputunne oli positiivinen. Selvittiin elossa ja viimeisellä kerralla tuntui oikeati paimentamiselta. Viimeinen harkkari sujui hyvin, hyvillä mielin siis seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti