10 heinäkuuta 2011

Sorsia noutava koiraVapaapäivänä ja lomalla voi tehdä, mitä huvittaa, joten päätettiin lähteä mökille torstain torireissun jälkeen. Istutettiin yksi päärynäpuu, loikoiltiin aurinkossa, uitiin ja vähän välissä koitettiin muistaa tokoilla. Aika bueno päivä.

Routa teki uuden lajivaltauksen ja nouti sorsan merestä. Ok, kyseessä oli kelluva sorsan näköinen lelu. Mutta noutokoira kuitenkin. Todettiin,että osaahan se pentu uida ja loppuillan suurinta hupia oli hyppiä ihmisten perään uimaan. Teki meidän kanssa saman uintilenkin. Yhdessä päivässä loikkivasta kahlaajasta uimamaisteriksi. No hyvä,että kaksi kolmesta ui. Oiva, kun ei edellenkään suostu irrottamaan tassujaan maankamarasta. Siellä se vetää rantavedessä rundia, kun muut ui.Tahvo kävi keskiviikkona Tanjan käsittelyssä ja olikin eilisen päivän väsynyt. Sami oli mukana, mutta raportin mukaan oli paremmassa kunnossa kuin viimeksi. Löytyi jumeja, mutta nyt sillä tuntuu taas olevan tassuissa rento askellus.  Kävi pulikoimassa vedessä ja lopun aikaa kalusi varastamiaan halkoja, joten se siitä lepäilystä.

Kotona käväisin mustavalkeiden kanssa, blondit jäi mökille. Toinen blondi kyllä yritti päästä auton perään, mutta onneksi se ei kuitenkaan ole mikään greyhound.

Löydettiin Ruskolta kiva nurtsialue treenikentäksi. Häiriönä siellä oli ilta-aikaan teinien mopojen pärinä ja rusakot. Saatiin aikaiseksi hyvät treenit. Sellaiset treenit tällä kertaa,että pääsi hyvillä mielin nukkumaan. Eikä tarvinnut jäädä märehtimään, kun kaikki kerran onnistui!

Lauantai ja sunnuntai meni taas mökillä uidessa ja punkkeja keräillessä. Routa sai saldokseen 17, Tahvo 4 ja Oiva säilyi nollalinjalla. Punkkipannat ovat ainakin siis ihan hyödyttömiä kapistuksia. Seuraavalle mökkireissulle valmistaudutaan apteekkireissulla ja koirat saa myrkyt niskaan. Sunnuntai-illan treeneistä ei ihmeempää kerrottavaa. Kaukokäskyt varmaan tulee uniinkin, kun taas niitä mietin. Ollakko oikealla tiellä vai väärällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti