18 elokuuta 2011

treeniä ja kisaikää

Maanantaina tokoa pilkun viilauksen merkeissä, kivaa. :) Tiistain aamutreeneissä oli teemana kaikki tokoon kuuluvat noudot. Tahvokin sai osallistua. Tiistai-illalla käytiin tekaisemassa esineruutu. Routa haki kolme esinettä ja esineiden vienti vielä näytettiin.

Keskiviikkona ohjelmassa oli alokasluokan liikkeet. Eli mitäs kaikkea sinne kuuluikaan? Tämä sen kunniaksi,että torstaina tuli kisaikä täyteen.Torstaiksi ei kuitenkaan ollut kaavailtu koetta. ;) Aloitettiin aamu temppukoululla, jossa muisteltiin vanhoja temppuja, joiden opettelua ei oltu koskaan saatettu loppuun asti. Illalla käytiin Haunisissa treenamassa. Yllätys oli suuri, kun sinne olikin rakennettu kehä. Oltiin sen verran ajoissa,että ehdittiin treenimään ennen kokeen alkua. Routa teki kahdessa osassa ja molempiin setteihin sisällytettiin seuruuta. Ihan kivasti ja häriötä oli molemmilla viereisillä kentillä. Lisäksi otettiin häiriökontaktia loppuun ja taas piti palkkailla lelulla, kun namit oli ihan plääh...Tahvokin teki setin ja vetäisin sitten kisaliikkeinä seuruun ja luoksetulon palkaten maahan pysähdyksestä.

10 kk on sen verran merkittävä ikä, että pentua piti lahjoa. Routanen sai lahjaksi pinkit valjaat. Kyllä nyt taas kelpaa näyttäytyä kylillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti