22 elokuuta 2011

Tasapainolua & muita kuulumisia

Viikonloppuna ei treenattu melkein ollenkaan. Kotona otettiin teknisiä juttuja ja Sami häiriköi kontaktitreeneissä. Sen sijaan Routa aiheutti sydänmentykytyksiä hyppäämällä lintutornin kaiteelle ja samalla retkellä piti olutpulloa merkkinä. Juu ja ei ollut meidän pullo. ;)

Maanantain treeneistä jäi vähän huono maku. Ois ehkä itekkin voinut olla skarpimpi. Hyvin meni ohjattu ja noudot, jonka jälkeen ei meinannut unohtaa kapulaa vaan olisi halunnut juosta sinne aina vapauttaessa. Seuraamista namilla ja periaatteessa ihan jees, mutta silti jotain jäi puuttumaan. Lelulla ilme parempi, kokeilin lelua kainolossa ja takataskussa. Molemmat toimii, kainaloilussa ei kyllä ole niin liki. Noudon luovutukset meni hyvin, mutta luoksetulossa tuli taas törmäilyjä, joten otin niitä lyhyeltä matkalta. Loppuun sai juosta ruutuun lelulle. Sieltä juoksi suoraan lelun kanssa kapulalle. Hmm? 

Roudan treenelöistä on vielä video männä viikolta. Todisteena,että treenattiin niitä, jotka aina jää. Joo, ja paljon on siinäkin töitä tehtävä.

-Video, siitä mikä aina jää-

Tahvon lepolomailu alkaa olla ohi ja sai viikonloppuna jo yhden remmitömän lenkin. Lihaksistossa on ilmeisesti jumeja, koska taas tuli samanlaisia oireita kuin keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti