09 syyskuuta 2011

Keskiviikkona tokoiltiin Haunisissa. Satoi ja alkoi jo hämärtääkin, koska päätettiin käydä lenkillä ensin. Häiriöitiin seuraamisessa. Sami käveli vastaan ja lirkutteli, jälkimmäinen oli paha. Ihan pakko vilkaista edes vähän. Onnistumiset kuitenkin saatiin. Lopputreenit piti tehdä ihan normaalisti. Merkiltä parin metrin päähän olimme epähuomiossa jättäneet kapulan. No tulipahan sekin treenattua. Merkit itsessään tosi kivan oloisia. Noudoissa Sami heitti kapulaa vielä pidemmälle, jotta saatiin vauhtia ja sitähän tuli ihan tolkuttomasti. :D Muutama eteentulo, jossa oli vino tai siis Samin mukaan kohtuullisen suora. Huomaa kumpi meillä on se positiivinen ja valitsee lasin olevan puoliksi täynnä.. Jotain hyvääkin, sillä keksin, mistä se ajoittainen puolen sentin vinous johtuu, joten se on helppo korjata.

Torstaina pihatokoiltiin. Roulle jääviä ja seuraamista. Tapelle maahanmenoja ja seuraamista. Eipä näissä kai mitään kummallista, treeni toimi. :)

Perjantai Kupittaalla.Seuraaminen oli kivan oloista ja samoin jäävät, se mitä niitä tehtiin. Luoksetulossa törmää ja noudoissa oli vauhtia, niin paljon että kapulan kaappaminen ei ihan sujunut. Paikalla makuussa oli vähän turhankin alertti ja katseli ympärilleen, mutta toisaalta ei mennyt lonkalleen. Häiriötreenaminen ei ole ollut turhaa. Sivulla oli ihan varma,että liikkurin höpötys tarkoittaa törkeitä häiriötreenejä, joten pitää skarpata. Hieno pentu.  Harmittavaa vaan,ettei näihin treenelöihin joka perjantai keretä. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti