07 syyskuuta 2011

Ruutun lähtö.
© Sirpa Saari

Joo, tokoiltiin taas. Lauantaista innostuneena tein sunnutai-illan ratoksi Tahvon kanssa häiriöruutua ja lisäksi vauhtiluoksetuloja. Roudan piti treenata luoksetulon stoppeja. Harmi vaan,että ei enää osaa seisoa. Vauhtinoudot sen sijaan sujuu loistavasti. Sivullekin osaa tulla. Kotipihassa kaivettiin seisominen takaisin, joten voi taas nukkua rauhassa yön. Jälkeä en sitten halua muistella ollenkaan. Sellaista kaahotusta menemään,ettei tosi. Onneksi keppi löytyi... 

Maanantaina pyrähdettiin Myllyssä. Parkkihallissa sivulletuloja ja oloja sekä paikalla makuu. Makuussa heilutteli ohikulkijoille häntää, mutta pysyi maassa. Kotona tehtiin vielä tunnari ainoastaan omalla tikulla, kaukot ja luoksetulon stopit. Loppuun vielä liikkeestä seiso ja maahan. Näiden palkkauksessa sain sitten pikku bordercollielta turpiin. Vieläkin leukaluu hellänä.

Tiistai ei mennyt suunnitelmien mukaan ollenkaan ja tokoilutkin oli vain kotona. Aloitettiin paikalla makuulla, jossa on nyt vaikeiden häiriöharkkojen ansiosta(?) todella hyvä asenne. Seuruussa keskityttiin käännöksiin ja saatiin se peppu liikkeelle! Täyskäännökset vaatii enemmän harkkaa kuin muut, mutta pääasia että takapuolen käyttöominaisuudet löytyivät. Lopuksi tein kuunteluharjoitukset kommeilla ja sivulle tuloilla. Pari kertaa meni harhaan, mutta sitten skarppasi ja loput toistot teki kaikki oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti