27 syyskuuta 2011

Sunnuntai-illalla oli vielä aika pihatokojen.
-Tuolin kiertojen kanssa stoppeja. SikaMakee. Täytyy vaan pitää mielessä,että tekee aina yhtä stoppia kohden ainakin viisi pelkkää kiertoa. Hidastuu vauhti muuten kootuksi.
-Seuruuta, palkat eri kohdista.
-Kaukoja pöydällä. S-M ja I-S. Hyvin pysyi eikä ollut tilakaan oikein liikkua mihinkään. :D

Maanantaina tokoiltiin ennen emännän salitreeniä Ruskolla. Kivasti sielläkin on häiriötä.
Alokasluokan setti, liikkeiden väleistä palkaten. Ilman hyppyä, koska ei ollut mukana.
-Seuruu. Ai, ai. Yliyrittää ja painaa. Käännökset meni hyvin, juoksuosuudessa elää enemmän. Kontakti kyllä tuntuman mukaan piti ja olihan se aika liki,että tuntuma oli kyllä aika selvä..
-Molemmat jäävät ok. Seisomisessa taas tuli pompaus, mutta onhan se nopee stoppi.
-Luoksetulossa tuli ihan ok suoraan. Sivulle kunnon ilmaloikan kanssa.
Näiden jälkeen sain vielä harmaita hiuksia noudoista, joissa ei meinannut avuistakaan huolimatta tulla suoraan. Nämä oli niitä kohtalaisen suoria eli puolisenttiä-sentti vinoja. Ruutu sen sijaan meni hyvin. Lähetykset sivulta ja evl-tyyliin merkiltä.
Pakko oli oman treenin jälkeen vielä lenkin yhteydessä ottaa eteentuloja.  Näitä tehtiin pallo suussa ja ilman palloa. Pallo siis Roudan suussa, ei emännän. ;) Nyt tuli suoria. Eipä kai muuta kuin lisää vain treeniä.

Tiistai:
Kotona ihan kauheasti pikku viilausta. Kaikki koirat saivat tehdä jotain. Rouskunen pääsi illalla vielä Myllyyn kauppareissulle. Kivat häiriöt parkkihallissa. Lakaisukone, kuulutukset, autot, ostoskärryjen kolina ja kaikkein pahin eli Sami. Seuruuta, joka meni tosi hyvin. Metallikapula oli ihana,että ihan piti miettiä toisiko pallon vai metallin emännällä leikkittäväksi. Jäävissä on hyvin oppinut katsevihjeen, mutta nyt sitten tulee lievää ennakointia. Loistosetti muuten. Häiriöön ei oikein muuten ottanut, mutta liikkeessä karjaistu paimenkäsky maahan on hankala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti