02 lokakuuta 2011

viikonloppuja

Perjantaina häröili häiriöissä. Ruutuun juoksevat koirat merkin takana, vaikeeta. Vinkulelut, vaikeeta. Kaiken lisäksi nousi seisomaan paikalla makuun jätössä. Oli siellä jotain hyvääkin joukossa, kai. Kotona viilailtiin päivän mittaan pilkkua. Vapaapäivän kunniaksi useampaan kertaa.

Lauantaina tutuille lampaille vieraaseen paikkaan.  Tilaa riitti kuljetella, mutta ei niin putkeen mennyt kuin viime treenit. Häkitys treeni ei ihan mennyt niin kuin piti. Ei jäänyt hyvä maku, mutta toisaalta ei ollut viimeiset treenit tältä kaudelta sittenkään.

Sunnuntaina olin itse töissä hakukokeessa.  Mielenkiintoista oli kuunnella arvosteluja. Tuomari taisi olla aika kiltti. Näiden jälkeen painettiin omien koirien kanssa sieneen, olihan kaunista viikonloppua vielä jäljellä tovi.  Roudalle tehtiin myös jälki, mites sitä vois mettäreissua jättää hyödyntämättä. Kurvasi ekan kepin ohi, mutta muut kolme löytyi. Loppua kohti hidasti tahtia ja jäljesti huomattavasti rauhallisemmin. Tästä jäi sentään  kiva fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti