17 lokakuuta 2011

Kupittaalla jälleen

Kupittaalla oli staffi-tokot. Meiltä mukana häiriköitymässä Routa ja mistään tälläisistä häiriintymätön Tahvo. Tahvo sai hömpötellä ja sitten leikkiä häiriöksi paikalla makaavalle Roudalle. Tape oli oikein noheva ja varsin tyytyväinen tähän viimeiseen ohjelmanumeroonsa.
Roudalle jouduin huomauttamaan ja menemään lähemmäs, mutta treeni tuskin meni hukkaan. Nyt tehotreenaukseen,että kestää myös sen,että takana tapahtuu paljon asioita. Aika paljonhan paikalla makuun ollaan lisäilty häiriötä ja tähän asti se jättövaihe on ollut vaikein. Nyt vaihtu treenin painopiste. Mietin myös opetanko sille ainakin tokoon pään alas, joka varmasti katkaisisi tuota levottomuutta. Vai vedetäänkö tämä nyt vilkkaalle ipanalle nyt vain työläämmän kautta kuntoon.

Muuten Roudan treenit oli aika super. Se otti kontaktia ja tuli sivulle pätevän näköisenä, kun pari staffia kärkkäästi kommentoivat toisiaan ennen lenkille lähtöä. Ihan siis oli sitä mieltä,että tämä tarkoittaa häiriötreeniä selvästi. Pieni muru. <3 Pujottelin sen kanssa myös ihmisten ja koirien välistä "yhdessä käskyllä", joka meillä siis on se vapaamuotoisempi lähellä kulkemismuoto. Seuraaminenkin tuntui hyvältä. Hyvä treeni ja hyvä häiriö! Kiva nähdä myös niinkin sankoin joukoin tokoilevia staffeja. :)

Aamupäivällä käytiin lähimetsässä. Metsää oli taas kaatunut ja aukee lisääntynyt. Tuli haikea fiilis, kun osa lenkkireiteistä jäi hakkuuaukean alle. Onneksi sitä metsää kuitenkin edelleen on ja matkan varrella taas piilotin Roudalle esineitä. Tasapuolisuuden nimissä myös staffikaksikko sai leikkiä esineillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti