27 marraskuuta 2011

Koska fyssarin jälkeen kuuluu lepäillä, tokoiltiin vain ihan pienesti. Auton katsastusreissulla käytettiin odottelu aika hyödyksi.
-kontaktin pitotreeniä sivulla, hyvä!
-tavisseuraamista ja takapään liikuttelua pari toistoa! Tästä ihan jee-fiilikset!
-kakeja. m-s-m, s-i ja m-i-m. Tosi hyvin ja etäisyyttä nyt se kolmisen metriä
-liikkeestä istu pupsityyliin ja liikkeenä. Nopeat istumiset, mutta voisi ehkä olla vieläkin nopeampi...
-paikka makuu oli vaikea ja jouduin korjailemaan. Pääsin kuitenkin palkkamaan oikeista(kotona teki sitten 7 min. hyvällä asenteella)
-paikka istu sen sijaan oli hyvä!

Sunnuntaina aamulenkin jälkeen pihassa tunnarointisessio. Ekalla toistolla hyvin. Kaksi isompaa kasaa ja oma välissä. Toisella levittelin enemmän ja huomasin,että tarttuu helposti siihen, mikä on irti muista. Kolmannella kokeilulla sitten väärä ja sitä voivoteltiin jo matkalla, miten ei osattu käyttää nenää. Tiputti väärän ja kävi hakemassa oikean.  Kolmella viimeisellä menin itse lähemmäs kapuloita ja kapuloita oli n. kymmenen rivissä. Näillä vikoilla kerroilla teki hyvin töitä, joten tällä metodilla jatketaan. Kapuloita keräillessä kerkesi juoksemaan kapuloille ennen minua enkä enää viitsinyt kieltää. Haisteli rivin ja totesi,ettei siellä ollut enää omaa. Siitäkin vielä kehut.

Lyhyt jälki sateessa. Neljästä kepistä Routa nosti kaksi ja minä yhden.Ekan yli pyyhkäisi vaan, voihan rotta. Toinen jäi metsään ja kaksi vikaa nosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti