29 marraskuuta 2011

Tokoo!

Pihatokot:
-palkaton setti: jäävät ja luoksetulo. Ihan jees. Seisomisessa liikkui,mutta muuten ihan kivasti teki kaiken. Haukkui pari kertaa ja oli riehakas.
-hinkaattiin luoksetuloa vielä ja tarjosi nyt pysähdystä joka väliin, voihan kerpula. Unohdettiin sitten takapalkkailut kokonaan ja juoksutin sitten vaan normisti lelulle.
-seuraaminen liikkeenä. Suoralla seuraa hyvin ja pitää hyvin kontaktia, mutta käännöksissä oli taas superhuonosti takapään kanssa mukana. Kikkailtiin sitten käännöksien kanssa eli peruuttamista ja käännös-seis-ratkaisuja. Ei auta kuin treenata.
-vielä jäävät pysymisestä palkaten.
-avoimen kaket takapalkalla. Eka  jumitti takapalkkaa, mutta tämä jumitus saatiin auki ottamalla kokonaan alusta uudestaan.
-kaikki kapulat levällään-tunnari. Seisoin itse puolessa välissä matkaa ja oli aika super hienoa työskentelyä!
-paikalla makuu. Suljetun oven taakse piiloon. Useampi toisto tähän, koska oven sulkeminen olikin aika iso loikka eteenpäin Roudan mielestä.

Päivätreenit:
-kivasti opetetaan hyppimään portin yli. Hyppynoutoa sisällä kapulan kanssa. Hyvin hyppää ja vinosta kulmasta eteen suorana.
-Sivulle tuloja ja pepan kääntöjä, ihan kiva.
-kakeja kamala jumituslelu nenän edessä. Tosi hyvin kuitenkin, kun oli kerran pakko...

Iltatreenit Ruskolla:
-Seuruu: Naksuttelin ensin namipalkalla melko tiheellä tahdilla. Vaihdoin kuitenkin leluun ja ilme parani heti. Alkuun pelkkää kiemurtelua ja sitten suoraa käännöksin. Kääntyili loistavasti! Kokeilin vielä juoksukäännökset lelu kainalossa ja sehän toimi. :)
-Ohjattu: Hidastaa, kun keskittyy niin kovasti oikean kohdan hakemiseen. Itse nouto meni hyvin. Erikseen treenattiin merkille vauhtia. Vieläkin voisi olla enemmän, joten treenin alle menee tämä.
-p-makuu: Kävelin kentän toiseen päähän auton taakse treenikassin kanssa. Nyt oli loistava asenne. Ei haistelua eikä levottomuutta. Ihan mahtavaa.

Näköjään otettiin yksi treenamaton päivä takaisin oikein useamman treenin voimin.  Tapekin tottakai teki vähän kaikkea siinä sivussa. Perjantaina kävi hallissakin treenamassa Roudan paikalla ja oli ihan superkivan oloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti